Nieuwsbrief November 2023

Beste chiroliefhebbers!

De dagen beginnen te korten, het uur wordt verzet en de activiteiten op de Chiro worden steeds gezelliger. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen…NOVEMBER staat voor de deur! 

Daarom volgt er een opsomming van alle activiteiten die er deze maand op de planning staan.

Vrijdag 3 november

Deze dag worden de drie jongste afdelingen uitgenodigd om hun dansbenen aan te trekken en hun beste moves boven te halen. Het is namelijk de enige echte kidsparty!  🎪🎉 

Bestudeer zeker het event op de site nog eens aandachtig voor alle informatie over dit fantastische feest.

Zaterdag 4 november

Hopelijk hebben jullie deze dag veel honger, want de aspiranten organiseren naar jaarlijkse gewoonte weer hun fantastische spaghettiavond🍝🍝

Meer info vind je op onze website:  Spaghettiavond Aspiranten 

Inschrijven kan nog tot donderdag 2 november op deze manieren:

-             Stort bij voorkeur op rekeningnummer BE79 7310 5246 3433 met uw naam, aantal personen en menukeuze (kinderen, vegetarisch of standaard).

-             Stuur een e-mail naar spaghettiavond@chirozwijndrecht.be met alle nodige informatie.

-             Bel of stuur een bericht naar Tim De Kerf op 0478 76 60 42.

Buon appetito!

Zondag 5 november

Gewoon Chiro

Vrijdag 10 november

Op 10 november vindt de 2e editie van onze leidersfuif ‘The Journey’ plaats! Dit jaar trekken we naar het fantastische Duitsland en maken we er een heuse rave cave van.

Allen welkom dus op 10 november in JC Den Trechter voor een drankje en een dansje op de beste beats!

Een feestje om niet te missen! 
🤟🏻

Zondag 12 november

Gewoon Chiro

Zaterdag 18 november

Hoor je 18 of 25 november je deurbel rinkelen, dan zouden dit wel eens de Chirojongens kunnen zijn die je een prachtige kerstroos aanbieden! 🌹🥀🌹 

Op deze dagen zal namelijk onze jaarlijkse kerstrozenverkoop plaatsvinden! Dit kunnen we echter niet alleen en daarom rekenen wij op de hulp van alle leden vanaf de rakkers. We spreken af om 9 uur op de Chiro en de verkoop zal tot 17 uur ’s avonds duren. ’s Middags wordt voor alle verkopers een heerlijke maaltijd gemaakt. Het is ook steeds mogelijk om later aan te sluiten of vroeger door te gaan. 

Wij komen langs in Zwijndrecht en Burcht. Mensen die verder wonen, kunnen ook altijd een bloem bestellen door te mailen naar leiders@chirozwijndrecht.be.

Zondag 19 november

Gewoon Chiro

Zaterdag 25 november

Kerstrozenverkoop: Zie 18 november

Naast de kerstrozenverkoop vindt deze dag ook de jaarlijkse Videonight plaats! De kerels toveren dan speciaal voor alle filmliefhebbers de grote zaal van de Chiro om tot een heuse bioscoopzaal! 🎬🎫 

Meer informatie volgt nog. 

Zondag 26 november

Kristus Koning, onze jaarlijkse feestdag! De zaterdagavond ervoor gaan we ’s avonds naar de kerk voor onze misviering. Alle leden zijn ook steeds welkom om samen met de leiding deze misviering bij te wonen in uniform.

In de namiddag is het Chiro vanaf 14 uur en zullen we gebruik maken van de cinemazaal van de videonight om een prachtige film te kijken.

Zondag 3 december

Sinterklaas heeft ons alvast laten weten dat hij zondag 3 december speciaal in zijn planning heeft vrijgelaten om ’s middags een bezoekje aan de Chiro te kunnen brengen.

Algemeen

Stempelkaart!

Heb je al gehoord van de nieuwe stempelkaarten?! Dit jaar kan elke groep zotte prijzen winnen door nieuwe vriendjes mee te nemen naar de Chiro.  Van een zakje chips tot een bioscoopbezoek met de hele groep.

Neem dus je beste vriendjes/vriendinnetjes mee en laat zo de Chiro groeien!

🤩😋

Als u trouwens in november nog online aankopen zou doen, vergeet dit dan zeker niet via Trooper te doen. Op deze manier steunt u onze Chiro zonder daarbij extra kosten te maken! Deelnemende winkels zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Torfs, Dreamland, Decathlon, etc. 

https://www.trooper.be/chirozwijndrecht

Groetjes de leiding! 😊